Achtergrond

mBit Coach Certificatie Training
4 daagse training voor coaches, trainers, leidingevenden, therapeuten, psychologen en iedereen die deze briljante methode wil inpassen in zijn huidige manier van werken of voor zichzelf wil inzetten.

Je Trainer Monica Smeets
NLP Trainer en Health Certification (getraind door internationale toptrainers: Tim Hallbom, Robert Dilts and Suzi Smith) als springplank naar de mBit methodiek.

Vanaf 2018 heb ik, Monica Smeets, de methodiek, mBraining met de mBIT technieken leren kennen, mezelf eigen gemaakt en ik werk ermee als mBIT Master Coach. Sinds januari 2020 ben ik gecertificeerd als mBIT Coach Trainer.
Deze methodiek heeft mij zo gegrepen dat ik het in de wereld wil zetten als Coach èn Trainer. Deze methodiek is toepasbaar in allerlei contexten, privé en zakelijk. Als docent èn coach in het Praktijkonderwijs heb ik jarenlange ervaring in het samenwerken met mensen.
Mijn passies zijn verbinden, bewegen, ontwikkelen, scheppen en faciliteren.

How could anyone ever tell you. You were anything less then beautiful. How could anyone ever tell you. You were less than whole. How could anyone fail to notice. That your loving is a miracle. How deeply you’re connected to my soul. 

Shaina Noll – Songs for Inner Child 

Als ik op mijn motor rijd, van de berg af ski, wandel, hardloop, zwem, fiets of dans, kom ik in de flow, ik ga als vanzelf zingen, ik leef, ik ben blij dat ik er ben, dat ik ben, in de natuur met alles wat er is, vol vertrouwen in het nu en in de toekomst, volledig tevreden terugkijkend naar dat wat was. 
Als ik plank, in het water drijf, in de sauna ben, mediteer, schilder, scheppend bezig ben, een koude douche neem, ben ik bij mezelf, in stilte, gewoon zijn. 
Als ik bij of met een ander ben in contact, als er contact is tussen mij en de ander, ja dan verbonden met hart hoofd en buik dat is het ultieme van mijn zijn. 
Als ik goed voor mezelf zorg, zorg ik ook goed voor de ander.

Songtexts of Suzi Smith
My body is Healthy + Happy 
My mind is so clear + so strong
together they work to support me
They’ll work that way all my life long
Healthy + Happy
Healthy + Happy, for me, for me
Healthy Happy
Healthy + Happy for me – Yippee! 
I care about you + me
We’re connected as you can see
Hip Hop, Bippity Bop 
I care about you + me
You put me in a wonderful state
Being around you is just great
Hip Hop, Bippity Bop
I care about you + me

Every little cell in my body is happy Every little cell in my body is well (repeat) I can tell. Every little cell in my body is happy and well (repeat).